اورونوف نیم فصل از پرسپولیس جدا می شود؟
هافبک تهاجمی ملی پوش ازبکستانی تیم پرسپولیس همچنان از یک تیم قطری پیشنهاد دارد و ظاهرا می خواهد از این تیم جدا شود.
مسئول قرارگاه فرهنگی اجتماعی بانوان چهارمحال وبختیاری از آغاز ششمین دوره گفتمان های دینی با محوریت معرفی نقش خانوادگی و اجتماعی حضرت معصومه(س) و روایت زیست مقاومت در مدارس دخترانه متوسطه اول و دوم استان خبر داد.
فاطمه اسکندری، مسئول قرارگاه فرهنگی اجتماعی بانوان چهارمحال وبختیاری در گفت وگو با ایکنا با اشاره به برگزاری ششمین دوره گفتمان های دینی با حضور جمعی از بانوان مبلغ بین المللی در استان، اظهار کرد: این گفتمان های دینی با محوریت معرفی نقش خانوادگی و اجتماعی حضرت معصومه(س) و روایت زیست مقاومت در مدارس دخترانه متوسطه اول و دوم شهرستان های شهرکرد، بروجن، لردگان، اردل، فلارد، خانمیرزا و کوهرنگ و نیز مقرهای دختران انقلاب سراسر استان از روز گذشته آغاز شده و تا 24 مهرماه ادامه دارد.
وی با ذکر اینکه این اساتید مبلغه از کشورهای تایلند، ژاپن، آذربایجان، ترکیه و مالزی هستند، ادامه داد: این بانوان به دعوت اداره کل تبلیغات اسلامی چهارمحال وبختیاری به استان سفر کرده و باتوجه به قرار داشتن در ایام وفات حضرت فاطمه معصومه(س) و نیز قضایای اخیر لبنان و غزه، این برنامه ها با محوریت این موضوعات برگزار می شود.
وی ابعاد حیات و شخصیت حضرت معصومه(س) را که الگوی دختران مسلمان ایرانی هستند مورد تأکید قرار داد و افزود: نقش دختری و خواهری و نیز نقش عمه بودن این بانوی بزرگوار حقیقتاً نیازمند تبیین و تشریح برای دختران نوجوان و جوان است که متأسفانه مغفول مانده است.
اسکندری تصریح کرد: در احوالات حضرت داریم که وقتی مردم به برادر بزرگوارشان حضرت امام رضا(ع) مراجعه می کردند و سوال داشتند، در زمانی که امام(ع) حضور نداشتند خواهر ایشان پاسخگوی سؤالات بودند یعنی نقش یک بانوی مبلغ را ایفا می کردند و اثرگذاری اجتماعی و فرهنگی داشتند. این نکات برای دختران ما بازگو نشده است و نیازمند تبیین و روشنگری نقش آفرینی این بانو و اثرگذاری اجتماعی و فرهنگی هستیم.
اسکندری در خصوص جزئیات گفتمان های دینی در مدارس با حضور بانوان مبلغ خارجی، بیان کرد: این مبلغات بین المللی در هر نشست ابتدا چکیده ای از زندگی خود و نحوه تشرف به اسلام را بیان می کنند و به تبیین الگوگیری خود از شخصیت علمی و معنوی حضرت معصومه(س) پرداخته و حس و حال خود را برای دختران جوان ترسیم می کنند.
این بانوی فعال فرهنگی با تأکید بر اینکه زیستِ مقاومت را باید برشی از الگوی فاخر حیات حضرت معصومه(س) بدانیم، توضیح داد: بانوان در طول تاریخ برای حفظ تقیدشان به دین و پیاده سازی آموزه های اسلام، همواره مقاومت و ایستادگی به خرج دادند که مصادیق فراوان آن را در تاریخ معاصر می توان در قضایایی چون تحریم توتون و تنباکو، مسجد گوهرشاد، پیروزی انقلاب اسلامی یا دفاع مقدس یافت.
اسکندری ادامه داد: امروز نیز مقاومت و پایداری بانوان را می توانیم در زنان غزه و لبنان و محور مقاومت به خوبی مشاهده کنیم که اینها الگوهای بانوان جهان اسلام هستند. مقاومت امروز مردم غزه و به ویژه بانوان، برگرفته از الگوی مادران و همسران شهدای دفاع مقدس است.
وی رسالت امروز همگان را روایت گری این مقاومت ها عنوان کرد و گفت: امروز اگرچه ایران در سنگر اول جنگ غزه و لبنان قرار ندارد اما در جبهه مقاومت و درگیر این جنگ است و لذا هر فردی در این راستا وظیفه ای در حوزه فرهنگی و اجتماعی بر دوش دارد.
مسئول قرارگاه فرهنگی اجتماعی بانوان استان در خصوص اهداف برپایی گفتمان های دینی با حضور بانوان مبلغ بین المللی، توضیح داد: هدف از دعوت بانوان بین المللی این نیست که از دخترانمان بخواهیم شبیه آنان شوند بلکه می خواهیم تأکید کنیم چه بسیار دختران و بانوانی که باوجود موانع بزرگ خانوادگی و اجتماعی، راه اسلام را انتخاب کردند و به این نتیجه رسیدند که اتفاقاً الگویی همچون حضرت فاطمه معصومه(س) که دختران ایرانی دارند، بهترین الگوست.
اسکندری با تأکید بر اینکه این بانوان مسلمان شده به سمت الگوی سوم زن مسلمان حرکت می کنند، تصریح کرد: دختران و زنان اقصی نقاط عالم که به ندای فطرت خود گوش دادند و در مسیر اسلام قرار گرفتند الگوهای دینی ما را سرلوحه زندگی خود قرار می دهند؛ حواسمان باشد ما از این الگوها غافل نباشیم و الگوهای غلط را جایگزین آنها نکنیم چرا که همه به صحت الگوهای ما معترفند و لذا ما نباید سراغ الگوهای اشتباه غرب و شرق برویم.
وی به همکاری های خوب آموزش وپرورش و مدیران مدارس در راستای برپایی این گفتمان ها اشاره و بیان کرد: دعوت از این بانوان باتوجه به بین المللی بودن آنها محدودیت هایی داشت که از جمله تسلط کافی بر زبان فارسی و توانایی انتقال پیام و پاسخگویی به سؤالات و شبهات دختران مدنظر ما بود و لذا تلاش فراوانی برای هماهنگی این برنامه ها صورت گرفت که جای تقدیر دارد و اولین روز حضور این بانوان در مدارس نیز با استقبال پرشور دانش آموزان و کادر مدارس همراه بود.
اسکندری در پاسخ به این پرسش که حضور بانوان مسلمان خارجی در بین دختران چه تأثیراتی می تواند داشته باشد، تصریح کرد: قطعاً تبیین مسائل و واقعیت های الگوهای غربی و شرقی از لسان بانوانی که در این جوامع زیست کردند، برای دانش آموزان قابل پذیرش است، ضمن اینکه سؤالات و شبهاتی که در ذهن این دختران با دیدن فیلم های خارجی و ... شکل گرفته را این بانوان که متعلق به این جوامع هستند، می توانند صادقانه پاسخ دهند و آنچه در جوامع غیر اسلامی می گذرد برای دختران ما روشنگری خواهد شد.
مسئول قرارگاه فرهنگی اجتماعی بانوان چهارمحال وبختیاری بیان کرد: در رویدادها، گفت وگوها و گعده های مقر دختران انقلاب که دختران حاج قاسم نیز بخشی از آن است، این افراد بیان می کنند که ما بیش از آنکه الگوساز باشیم، الگوپذیر هستیم. مدل هایی که زیست دختر مسلمان ایرانی در اختیار دارد الگوساز هستند و دختران ما علاوه بر اینکه از بزرگان دین الگوپذیری دارند باید این الگو را به دختران جوامع دیگر نیز ارائه و معرفی کنند. این دست تلنگرها از جانب خود دختران ما را به این فکر واداشت که باید این الگوها را تقویت کنیم که در این راستا از اساتید دعوت داشته و مباحث مفصلی در خصوص هویت دختران مسلمان ایرانی و حتی برش های استانی و چهارمحالی این الگو ارائه شده است.
اسکندری ادامه داد: پس از ارائه این مباحث دینی و فرهنگی و اجتماعی به مخاطبان به این نتیجه رسیدیم که بسیاری از این دختران این نکات و مباحث را از زبان ما می شنوند و می پذیرند اما نیاز است که یک مدل عملی از این مباحث تئوریک را ببینند و با او از نزدیک آشنا شوند. لذا این بانوان خارجی تشرف یافته به اسلام را به مدارس می بریم تا به دخترانمان نشان دهیم که الگوساز بودن شما و الگوهای دینی که در اختیار دارید، توانسته حرکت های بزرگ را در نقاط مختلف جهان ایجاد و ضمیرها را روشن کند.
وی تصریح کرد: این برنامه ها به نظرم می تواند بسیاری از دختران ما را متقاعد کند که خودشان می توانند به عنوان دختر مسلمان ایرانی برای دختران دیگر مناطق الگوساز و محور رفتاری و گفتاری آنها باشند، لذا شرایطی فراهم می شود که به سمت آشنایی با الگوهای دینی خودمان سوق یابند و این الگوها را باور داشته و بپذیرند و بدانند که الگوهای خودمان برتر هستند نه الگوهای غربی یا شرقی.
این بانوی فعال فرهنگی و اجتماعی بیان کرد: این گفتمان های دینی با حضور بانوان مبلغ خارجی فرصتی را برای دختران نوجوان و جوان ما ایجاد می کند که نمونه جوانه زده الگوهای دینی زن مسلمان ایرانی را از نزدیک ببینند و هویت خودشان را بازیابند و به توانمندی ها و ظرفیت های خودشان افتخار کنند.
اسکندری در پایان گفت: به متولیان فرهنگی حوزه بانوان پیشنهاد می شود این دست برنامه ها را که هویت واقعی دخترانمان را به آنها یادآور شود، تقویت کنند و قرارگاه فرهنگی اجتماعی بانوان استان نیز در این راستا اعلام آمادگی برای هرگونه همکاری دارد.
انتهای پیام
{{name}}
{{content}}